kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, regulatory kwasowości: wodorotlenek potasu, węglany potasu. Możliwa obecność mleka.
Średnia wartość odżywcza w 100g: energia 1250 kJ/300 kcal; tłuszcz 11g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,4g; węglowodany 9,9g; w tym cukry 0,6g; błonnik 32g; białko 23g; sól 0,08g.
Poczuj ten kakaowy aromat. Piecz z nami i dziel się z innymi. Kakao niezastąpione przy pieczeniu ciast i robieniu deserów. Doskonałe również do sporządzenia odżywczego napoju kakaowego.
idealne do wypieków, napojów i deserów
Krüger
Kakao ciemne w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu
przechowywać w suchym miejscu
Propozycja przygotowania do spożycia: do filiżanki wsypać jedną lub dwie łyżeczki kakao (ok. 3-6g) i 2 łyżeczki cukru. Dokładnie wymieszać z niewielką ilością wody lub mleka, a następnie dodać gorące mleko i zamieszać.
kartonik
Krüger Polska Sp. z o.o., ul. Podstoczysko 42, 07-300 Ostrów Mazowiecka